Túto jednu vec robíte každý deň aj vy. Podľa odborníkov vás robí atraktívnejších pre opačné pohlavie

Lucia Mužlová

Foto: pxhere

Často vám prinášame nové informácie z prostredia vedy. Mnoho zákutí života je ešte stále neprebádaných, no čomu vždy venujeme väčšiu pozornosť, keď nejaká bežná vec dokáže spôsobiť, že nás okolie vníma v lepšom svetle. Tentokrát nejde o žiadnu dobročinnú vec ani o pekný úsmev alebo dlhý pohľad do očí. Odborníci si posvietili na inú bežnú činnosť.

Článok pokračuje pod videom ↓
Foto: pxhere

Ak to nadľahčíme, je úplne jedno, ako budú chutiť raňajky, ktoré svojmu partnerovi ráno pripravíte. Všetko je to o čaji. Teplota, chuť, spôsob prípravy, hrnček, farba, vôňa…Tí, ktorí túto úlohu zvládnu dokonale, pôsobia na opačné pohlavie oveľa atraktívnejšie a potvrdili to aj odborníci. Štúdia potvrdila, že až pätine z účastníkov naozaj záleží na tom, či ich polovička dokáže uvariť dobrý čaj a považujú to za sexy. 37% opýtaných potvrdilo, že ak partner urobil slabý čaj, podobne vplýval aj na účastníkov. Ďalších 10 percent uviedlo, že ak im do čierneho čaju partner zabudol dať mlieko, zvažovali, či má tento vzťah zmysel.

Foto: flickr

V niektorých krajinách, ako napríklad vo Veľkej Británii je čaj z mliekom dlhoročnou tradíciou, ktorá trvá už celé storočia. Práve tu sa štúdia konala, preto odborníci skúmali aj túto zložku v čaji, ktorú si u nás do čaju bežne nedávame, aj keď nájdu sa výnimky. Niekedy sú vzťahy komplikované, inokedy sú jednoduché, ako uvariť čaj. Zvládli by ste to dokonale?

Najnovšie články