Nechala si urobiť manikúru, no zostali jej len oči pre plač. Ľudia neveria, že za niečo takéto zaplatila

Hyriaková Kristína

Reprofoto: TikTok (katiearter)

Žena prišla do salónu s jasnou predstavou, odchádzala znechutená. Bola taká nahnevaná, že hneď výsledok uverejnila na sociálnych sieťach.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako uvádza portál The Sun, Katie Louise Arter z Veľkej Británie bola zdesená z toho, s čím odišla zo salónu. Hneď sa o to podelila na TikToku, je veľkou fanúšičkou upravených nechtov a tvorí digitálny obsah ako módna influencerka. Ukázala tiež záber, ktorý predtým ukázala manikérke.

Niektorí ľudia ju skritizovali

Chcela jednoduchý romantický dizajn, ktorý našla online, na ktorom sú len jednoduché srdiečka. Veci však nešli úplne podľa jej predstáv. Na sociálnych sieťach sa jej ozvalo množstvo žien, ktoré okomentovali, že nie je prvá ani posledná, ktorá skončila s katastrofálnou manikúrou.

@katiearter I have the worst luck 😩#whatiwantedvswhatigot #whatiwanted #nails #nailart #nailfail #nailartfail #fail #ugly #naildesign #nailtutorial #nailtech ♬ original sound – Kneely_Knight

Niektoré ženy to okomentovali s tým, že to vyzerá, ako keby jej to urobilo šesťročné dieťa. Ďalšie však povedali, že jej mala rovno povedať, aby jej nechty prerobila alebo to, že prácu jednoducho nezaplatí a nie zverejňovať prácu na sociálnych sieťach. Čo hovoríte vy?

Najnovšie články