Tá podoba je neuveriteľná. Kate Middleton má dvojníčku, ktorá vyzerá úplne ako ona

Hyriaková Kristína

Foto: Instagram (dukeandduchessofcambridge)

Povedal vám niekto niekedy že sa podobáte na známu osobnosť? Niekedy sa stane, že vám váš známy pripomína nejakú známu osobnosť. Občas je tá podoba až priam neuveriteľná.

Článok pokračuje pod videom ↓

Najnovšie však mnohým ľuďom vyrazila dych Brittany Dixon z Austrálie, ktorá chcela propagovať svoje umelecké dielo. Ako však uvádza portál The Sun, mnohí ľudia si však všimli niečo úplne iné, a to neskutočnú podobnosť s Kate Middleton.

@brittanydixonart Reply to @justforfun24770 OK U ARE ALL BULLYING ME INTO ACTUALLY DOING THIS 💘😂😂😂 #katemiddleton #netflix #thecrown #youngkatemiddleton @Netflix @the Crown Netflix #fyp ♬ Thousand Miles – The Kid LAROI

Vyzerá ako mladá Kate?

Tvorcovia seriálu The Crown, ktorá je založená na kráľovskej rodine nedávno zverejnila casting, v ktorom hľadá niekoho, kto sa podobá na mladú Kate a mnohí ľudia hneď informovali Brittany. „Prosím ťa, musíš sa prihlásiť. Ty si fakt Kate, ktorú potrebujeme! Podobáš sa na ňu viac ako ktokoľvek iný, koho ľudia označujú.“

@brittanydixonart Ok.. even I’m freaked out now 🤣 #fyp #katemiddleton #katemiddletonlookalike #tiktokart #artistsoftiktok #katemiddletoncastingcall ♬ original sound – What’s Poppin? With Davis!

Prihlásila sa do konkurzu

„Netflix, už nemusíš nikoho hľadať! Tvoja práca sa tu skončila, vyzeráš presne ako ona!“ Brittany sa stala zo dňa na deň virálnou a stovky ľudí na ňu naliehajú, aby sa prihlásila. Nakoniec oznámila, že sa prihlásila, pretože od nej chceli len selfie, všeobecné informácie a 30-sekundové video, kde hovorí o niečom, čo miluje.

Ľuďom sa poďakovala za milé slová a odkázala im, že dá vedieť, ako konkurz dopadol. Čo si myslíte vy? Podobá sa na mladú Kate Middleton?

Najnovšie články