Petrana reagovala na rozchod Tomáša a Marcely. Ľudia jej odkazujú, že škodoradosť sa jej vráti

Dana Kleinová

Foto: Instagram (dolniackam) / (petranagala)

Najprv padali obvinenia o nevere, teraz došlo k rozchodu. Hoci od finále šou prešlo niekoľko mesiacov, dráma sa neskončila. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako sme vás informovali predtým, Petrana Oráčová tvrdila, že Tomáš Tarr ju počas ich vzťahu podvádzal. Zároveň zverejnila aj priznania ďalších žien, ktorým mal Tomáš údajne vypisovať už počas toho, ako začal randiť s Marcelou. Teraz tento pár nečakane ohlásil rozchod a nie div, že si fanúšikovia tieto dva incidenty spájajú. Marcela a Tomáš však tvrdia, že nikto nikoho nepodviedol. Ani to ale nezastavilo Petraninu škodoradosť.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

Ohlásili rozchod

Marcela a Tomáš ohlásili rozchod prostredníctvom sociálnej siete, na ktorej práve Marcela vysvetlila, že ich cesty sa rozišli. Pár sa pritom dal dokopy len nedávno a prvýkrát verejne priznali, že sú spolu, na konci júna.

„Ahojte priatelia, nikdy som nezvykla vysvetľovať nikomu udalosti zo svojho života, ale myslím si, že jedno vysvetlenie si zaslúžite. Keďže s Tomášom sme tvorili svojím spôsobom verejne známy pár, prežívali ste to všetko s nami od začiatku šou, až doteraz. S Tomášom už dnes pár netvoríme. Určite sa nevyhneme rôznej kritike, že sme to robili kvôli pozornosti, atď. Verte nám, že nie. 90 % nášho vzťahu sme mali v súkromí a nestáli sme o pozornosť médií. Zvyšok z nášho vzťahu boli nami odpovedané otázky od rôznych bulvárov atď. Vždy sme ale vedeli, akú časť vzťahu sme chceli mať verejnú. Preto ani dnes nebudem vysvetľovať dôvod, prečo sa naše cesty rozišli. Je to medzi nami a vieme, že to bude pre nás oboch takto lepšie. Rozišli sme sa s rešpektom a úctou jeden k druhému. Tomášovi ďakujem, za všetko, čo sme spolu zažili a navždy tu pre neho budem, pretože si ho vážim ako človeka. Ďakujeme vám všetkým, že ste nám tak veľmi fandili a podporovali náš vzťah. Niekedy to tak život nechce. ĎAKUJEM,“ napísala Marcela, neprezrádzajúc tak dôvod ich rozchodu.

Spolu s Tomášom neskôr v komentároch odpovedali na zvedavé otázky, či podporné správy fanúšikov.

Tomáš ju vraj nepodviedol

Marcela odpísala aj žene, ktorej nedalo nespomenúť práve obvinenia Petrany, ktoré sa rozšírili po internete. Venovala jej týchto pár slov: „Všetko je uhol pohľadu, netreba urážať človeka, že je ku**vník. Ako sme sa s Tomášom začali stretávať, nie som si vedomá toho, že by ma podviedol alebo vypisoval babám. Čo robil po rozchode s Petranou a komu písal je jeho vec. Bol slobodný človek. Čo robil počas ich vzťahu je zase ich vec. Ja len chcem tento rozchod v klude spracovať a nečítať takéto hnusné komentáre. Nič v zlom určite proti tebe, chápem, že každý človek si spraví svoj názor na situáciu. Ale dá sa ho podať aj pekne.“

Tomáš sa k rozchodu rozhodol vyjadriť len stroho. „Ďakujeme za Vašu podporu, Marcela a ja – ako písala – sme sa rozišli s rešpektom a naďalej tu budeme jeden pre druhého v živote.“

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Petrana reaguje

Samozrejme, každý, kto sledoval túto drámu, čakal na reakciu Petrany. Tá sa rozhodla nezahryznúť si do jazyka a jej škodoradosť sa prejavila naplno. Namiesto toho, aby však použila vlastné slová, natočila video, v ktorom použila známy zvuk z TikToku. V ňom sa v preklade hovorí: „Nehovorím, že si to zaslúžil, ale hovorím, že Božie načasovanie je vždy správne.“ 

Video zakončila s obrovským úsmevom na tvári, ktorý len potvrdzuje, že ju toto vyvrcholenie situácie teší.

Ľudia sa, samozrejme, hneď nahrnuli do komentárov a rozdelili sa na dva tábory. Prvý Petranu maximálne podporuje a odkázali jej, že túto jej reakciu zbožňujú. Ten druhý, naopak, označil jej správanie za odporné a dúfa, že sa jej to vráti.

„Šťastne sa tešíš z toho. Je to hnusné a čo praješ iným, sa ti vráti dievča,“ odkazuje jej jedna komentujúca.

„Úplne trápne a úbohé . Všetky ste sa išli potrhať za debilkom trápnym a ešte takéto odkazy jak 14 ročná…“ pridáva sa ďalšia. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Petrana Galatea Oráčová (@petranagala)

Najnovšie články