Marie Rottrová má po 80, no stále vyzerá skvelo. Botox odmieta, za tajomstvo svojho vzhľadu považuje niečo iné

Dana Kleinová

Česká speváčka je legendou na československej scéne. Jej meno poznajú najmä staršie generácie, no jej talent sa nedá zaprieť a jej skladby lahodia uchu aj v súčasnosti.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako píše portál Topky, legendárna speváčka Marie Rottrová tento rok oslávila 82 rokov, no len ťažko by ste jej ich tipovali. Stále totiž vyzerá skvele a nie sú za tým len gény. Hoci odmieta podstúpiť botox, priznala, že predsa len nejaké zákroky v minulosti podstúpila a nechala sa upraviť.

Foto: Profimedia

Úpravami vzhľadu sa netají

Známa speváčka sa objavila v šou Jana Krausa, kde prezradila tajomstvo svojho mladistvého vzhľadu. Starne totiž s gráciou a botox by nikdy nepodstúpila. Vysvetlila: „Nenechám si pichať jedy do tela. Tá vyžehlenosť tváre je aj tak vždy vidieť.“ 

Nebráni sa však iným vylepšeniam. Marie priznala, že v minulosti istý zákrok predsa len podstúpila. „Dvakrát som si dala vytiahnuť kožu na krku a raz som bola na plastike viečok,“ prezradila speváčka. Jej vzhľad je však kombináciou starostlivosti o seba a génov, keďže priznala, že nie je jediná z rodiny, kto nevyzerá na svoj skutočný vek.

„Ja mám asi šťastie, že to máme v rodine. Môj otecko sa dožil veľmi vysokého veku a vôbec nemal vrásky, moja maminka vlastne tiež. A môj brat, ktorý je o dva roky mladší než ja, vyzerá veľmi mlado. Je vysoký, štíhly, vyzerá veľmi dobre. Moji rodičia boli asi dobrý pár,“ objasnila Marie.

Foto: Profimedia

Najnovšie články