Horoskop na december – Panna

Banana

Láska a vzťahy

Svojho partnera si nejako nevšímate, čo by sa vám mohlo vypomstiť. To, čo mu chýba u vás, začne hľadať inde, a aj keď pôjde len o nevinný flirt alebo kamarátske povzbudenie, až vtedy zistíte, že sa vám vaša polovička akosi vzdialila. Preto by ste mali zmobilizovať svoje sily a ak je váš partner skutočne tým pravým, určite mu to dávajte najavo častejšie. Nezadané dámy by mali zvoľniť tempo a upustiť od honu na princa. Láska si vás nájde sama a vy máte skvelú príležitosť venovať sa viac svojmu duševnému rozvoju. Užívajte si veci, ktoré sú výsadou slobodných a berte život s väčšou ľahkosťou.

Článok pokračuje pod videom ↓

Peniaze a práca

Z každej zlej finančnej situácie vždy akosi zázračne vykľučkujete, no nie vždy pri vás musí stáť šťastena. Aj keď sa vám momentálne nedarí, nemali by ste vešať hlavu. Práve naopak, snažte sa čo najviac o zlepšenie svojej budúcnosti a dajte všetku snahu do práce na úspešnom cieli. Ak si hľadáte prácu, nemusíte vždy siahnuť po prvej ponuke. Vyberajte rozumne a zvážte všetky pre a proti. Pokojne majte vyššie nároky ak ste si istá, že si ich zaslúžite. V strede mesiaca by ste mali pokúšať šťastenu, možno sa vám konečne podarí niečo vyhrať.

Zdravie

Aj keď sa cítite sviežo a skvele, neprehliadajte náznaky, že niečo nie je v poriadku. Hviezdy varujú pred problémami s očami, preto by ste mali navštíviť odborníka. Ak nosíte okuliare, pravdepodobne pôjde o zhoršený zrak. Inak by vás nemali prekvapiť žiadne iné zdravotné komplikácie. Skúste sa viac venovať akýmkoľvek pohybovým aktivitám, ktoré vyriešia vašu ospalosť a nedostatok energie.

zdroj: babskeveci.sk (Jana L)

Najnovšie články