Asi každý tvrdí, že jeho sendviče sú tie najlepšie. Ak idete podľa tohto receptu, tak určite. Dva druhy syra, opečený chlebík, maslo a skvelá majonéza, to je to, čo tento sendvič posúva úplne na iný level. Dobrou správou je, že nám nevadí, ak si tento recept požičiate a doma sami vyskúšate. Odteraz to už nebude len taký hocijaký syrový sendvič.
Budete potrebovať:
toustový alebo iný chlieb
maslo
korenie
aspoň dva druhy syra (v tomto prípade parmezán a čedar)
majonéza
horčica
Postup:
Najskôr si pripravíme dva rovnaké kúsky chleba a na vnútornú stranu natrieme maslo.
Vnútornú stranu tiež trochu okoreníme.
Na panvičku si kvapneme trochu oleja, či trochu rozpusteného masla a chlebík opečieme z oboch strán. Môžete použiť aj toustovač.
Teraz na chlieb položíme dva druhy syra v tomto prípade čedar a parmezán.
Polovice spojíme a celý sendvič opäť opekáme z každej strany, na miernom ohni.
Aby bol sendvič dokonalý, pridáme ďalšie chute. V miske si zmiešame horčicu a majonézu.
Tenkú vrstvu majonézy a horčice natrieme na vrchnú časť sendviču a môžeme podávať.
Zjedzte ho v celku alebo pokrájajte na menšie kúsky. To už je len a len na vás. Dobrú chuť.
zdroj: babskeveci.sk (Lucia M.), diply.com
Nahlásiť chybu v článku