Pozrite sa pozorne na svoju dlaň. Ak tam nájdete trojuholník, hviezdu alebo kosoštvorec, toto by ste mali vedieť!

katka

My ľudia sme odjakživa zvedavé tvory. Každý z nás by občas rád nazrel pod rúško budúcnosti. Chceli by sme vedieť, či sa nám podarí splniť si najtajnejšie sny, stretnúť osudovú lásku, zistiť, aká sme osobnosť a čo nám je osudom predurčené. Odpovede hľadáme v horoskopoch, v slovách veštíc a rôznych rituáloch. 

Článok pokračuje pod videom ↓
takprosto.cc

Ľudstvo sa už od pradávna snaží predpovedať budúcnosť na základe znamení, prírodných úkazov či znakov, ktoré sa nachádzajú dokonca aj v našich dlaniach. Viete, čo o vás prezrádza čiara života či rôzne útvary a symboly, ktoré ste si do teraz možno ani nevšimli?

1. Trojuholník

Ak ste na svojej dlani našli trojuholník, ste obdarení veľkým talentom! Trojuholník akejkoľvek veľkosti vás predurčuje stať sa rešpektovanou a skutočne úspešnou osobnosťou. Takže ak máte zatiaľ nesplnený sen, neváhajte a pustite sa do toho. Či už ide o podnikanie, šport alebo umenie, ste zaručene jedným z tých, ktorí to dotiahnu poriadne ďaleko.

2. Hviezda

Máte na dlani hviezdu? Spleť jemných čiarok predpovedá vnútornú silu a vysokú inteligenciu. Ak sa tá vaša nachádza v hornej časti dlane pod ukazovákom, ste nepochybne človek, ktorý miluje dlhé a hlboké rozhovory o náboženstve, filozofii a vede. Fascinuje vás vesmír, ľudia a ich správanie, tiež záhadné javy, ktoré ostatní prehliadnu bez povšimnutia. Nemáte problém položiť akúkoľvek otázku, pokiaľ ste naozaj zvedaví na odpoveď.

3. Kosoštvorec

Našli ste na svojej dlani kosoštvorec? V živote sa riadite heslom risk je zisk! Milujete cestovanie a objavovanie nových a neprebádaných miest. Potrebujete cítiť slobodu a vietor vo vlasoch. Ste cestovateľ, ktorý miluje východy a západy slnka, iné kultúry a dobrodružstvo. Je o vás všeobecne známe, že ste odvážny, ba dokonca občas až neopatrný človek, no vy veľmi dobre viete, kde sú vaše hranice a chcete ich neustále posúvať.

4. Ryba

Nezmýľte si ju s kosoštvorcom. Na letmý pohľad veľmi podobné znamenie, no rozdiel spočíva v malom trojuholníku na špičke kosoštvorca, ktorý pripomína rybí chvost. Ľudia s týmto znamením si zakladajú skôr na duchovnej stránke svojej osobnosti. Fascinuje ich spiritualita a záležitosti „medzi zemou a nebom“.

5. Polmesiac

Ak ste na svojej dlani objavili polmesiac, zapamätajte si, že už nikdy nesmiete podceniť svoju intuíciu. Je takmer stopercentná. Je dokonca taká silná, že by sa na vaše pocity a predtuchy mohli pokojne spoľahnúť aj iní. Môžno neviete predpovedať, čo presne budúcnosť prinesie, no ďaleko od pravdy nikdy nebudete.

6. Trident

Takzvaný trojzubec. Ak sa čiara života na vašej ruke rozchádza do troch ďalších, ste naozaj šťastný človek. O týchto ľuďoch sa hovorí, že sú priamo pod božskou ochranou. Narodili ste sa ako víťaz a slovné spojenie „vzdať sa“ váš slovník nezahŕňa. Dosiahnete svoje ciele napriek všetkým prekážkam, a i keď občas spadnete na kolená, opäť vstanete, otrasiete sa a bojujete ďalej.

7. Kríž

Je podobne ako ryba znakom osobnosti, ktorej je blízka mystická a duševná stránka nášho života, no nemá potrebu hľadať odpovede a bádať po stopách náboženstiev či duchovných učencov. Žije v súlade s prírodou, morálkou a jej prioritou je pokojný život so svojou rodinou a priateľmi.

Pozri aj: Moja šikovná susedka premenila svoju záhradu na hotový raj! Inšpirovala sa týmito 30 nápadmi, a to, čo sa jej podarilo vytvoriť, budete chcieť tiež!

zdroj: babskeveci.sk (Katka), takprosto.cc

Najnovšie články