„Najväčší objekt je tam to čierne a to je bioodpad,“ prezradila Adela a dodala: „Aby nám nesmrdel, tak to dávame do chladničky.“
„Vpravo hore máme už mesiac pštrosie vajce. Ja vôbec neviem, čo s tým,“ vysvetľuje ďalej moderátorka a následne sa spýtala Lucie, či má aj nejaké recepty na „zbytkové pštrosie vajce.“ Lucia jej poradila, nech z neho spraví omeletu, no ona jej prezradila, že toto vajce je v chladničke už príliš dlho, keďže to s ním vzdali.
„Tam dole máme hlavne zeleninu,“ pokračuje Adela v komentovaní svojej chladničky. Následne vysvetľuje, že tú jedia najmä na večeru a vysvetľuje stravovacie návyky u nich doma: „Máme tam mliečne výrobky nejaké, hore nejaké vajcia, ale zas treba povedať, že pozor, ja robím raňajky a večere a večere sú u nás, že zelenina s chlebíkom. To je všetko. A raňajky akože rôzneho typu. Ale väčšinou varím len malému nejaké že turbo príkrmy, ale nám veľmi nevarím.“
„Horčica je základ pre všetko,“ dodáva Adela s humorom, keď prejdú na konverzáciu o tom, čo by v chladničke nemalo chýbať.
Nahlásiť chybu v článku