Dobrých receptov nie je nikdy dosť. Po tom, ako sme vám priniesli recept na domáci termix, ukážeme si ďalší skvelý recept na domáci Pribináčik.
Potrebujeme:
500g bieleho jogurtu
1/3 šálky kyslej smotany
1/2 šálky hnedého cukru
1 polievkovú lyžicu želatíny
1/2 vanilkového cukru
Postup:
Pripravíme si želatínu, podľa inštrukcií, ktoré nájdeme na obale. Necháme ju napučať a zohrejeme, no neprivedieme do bodu varu.
Jogurt si zmiešame s kyslou smotanou a cukrom. Mixérom zmes miešame približne 3 minúty a pridáme hotovú želatínu. Zmes znovu dôkladne premiešame.
Pribináčik prelejeme do misy a necháme ho vytuhnúť v chladničke.
Vychladený Pribináčik môžeme dochutiť podľa vlastnej chuti napríklad nastrúhaním čokolády či pridaním orechov.
Dobrú chuť!
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku