Slovenka napísala nádherný príspevok o svojom mužovi, stal sa virálnym. Manžel, akého by si priala každá žena

Hyriaková Kristína

Foto: unsplash

Sociálne siete sú často miestom, kde je kopa negativity, odsudzovania a nepríjemných komentárov. Nájsť milý príspevok je občas ako hľadať ihlu v kope sena. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Príspevky na stránke Priznania žien bývajú zriedka plné lásky, no zdá sa, že práve to je to, čo sa ľuďom páči a čo naozaj potrebujú. Svedčí o tom aj fakt, že jeden z takýchto pozitívnych statusov má už viac ako tisíc reakcií.

„Ahojte žienky, neviem či ide o priznanie, ale zaujíma ma či je takých chlapov viac. Ide o to, že som neskutočne šťastná za môjho chlapa , neviem či je z inej planéty alebo čo, ale ako tu čítam, že muži chodia po šenkoch, nestarajú sa o rodiny atď., tak čím ďalej, tým viac si uvedomujem čo mám doma. Tak k veci! Poznáme sa už nejaký ten rok, prežili sme veľa zlého aj veľa pekného, rok sme sa snažili o bábätko, nakoniec sa nám to po roku podarilo.

Foto: Unsplash

Následne -> žiadosť o ruku , a plánovanie svadby. Môj budúci “muž “ mi počas celého tehotenstva strašne pomáhal, hlavne na konci, všetko za mňa robil keď som už nevládala, pral, vyvešal bielizeň, umyl riady, schoval ich, keď mi niečo padlo, musel to zdvihnúť, lebo už som sa nemohla zohnúť, každé ráno pred odchodom do práce nám upratal posteľ. Po práci povysával dom, potom išiel pokosiť trávu atď.

Foto: pixabay

Priala by si to každá

Po pôrode nás čakalo doma prekvapenie, všetko poupratoval, vyzdobil, samozrejme veľká kytica nechýbala a bolo navarené, hneď som si pomyslela, bože on je dokonalý. Prvý týždeň si zobral z práce voľno, aby mi pomáhal, keď som sa zotavovala, úplne som ho obdivovala za to, že sa mu to chce, veď je predsa chlap a po celom dni keď ešte aj bábätko plakalo mi povedal “nechaj idem ja, ty si odpočiň “. Ja len že strašne za neho ďakujem aj za všetko čo pre nás robí. Žienky povedzte, že aj vy máte takého úžasného chlapa ako ja. Nie je nič krajšie ako pochopenie, láska a pokora z oboch strán. nikdy to neberte ako samozrejmosť, vo všetkom hľadajte to pozitívne, aj keď nie vždy to ide, pretože život je len jeden.“

Foto: pixabay.com

Ozvalo sa tiež množstvo žien, ktoré majú doma presne takého partnera a tvrdia, že presne takýto by mal byť zrelý a vyrovnaný vzťah, no samozrejme komentovalo aj množstvo takých, ktoré by dali všetko za to, aby doma mali muža v takomto štýle. Samozrejme, žiadny vzťah nie je dokonalý, no napriek tomu je dôležité na ňom pracovať.

Najnovšie články