Jennifer Lopez opísala, ako prebiehali jej šieste zásnuby. Toto nečakala ani vo sne

Hyriaková Kristína

Foto: TASR archív

Jennifer Lopez opísala svoje nezvyčajné zásnuby s Benom Affleckom, ktoré prebehli opäť po 20. rokoch. Nečakajte však žiadne veľké gestá, krása je práve v jednoduchosti.

Článok pokračuje pod videom ↓

Podľa portálu Tyla Jennifer Lopez zásnuby oznámila len nedávno, takmer 20 rokov po ich prvých zásnubách. 52-ročná herečka a speváčka teraz vysvetlila, ako ju Ben druhý raz požiadal o ruku. A je to viac, než len milé, pretože ju požiadal o ruku práve vtedy, keď si dávala bublinkový kúpeľ, čo je naozaj nezvyčajný spôsob.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Splnil sa jej sen

„Predstavovali ste si niekedy, že sa vám splní sen? V sobotu večer, keď som bola na mojom obľúbenom mieste (v perličkovom kúpeli), moja krásna láska kľakla na jedno koleno a požiadala ma o ruku. Bola som úplne nepripravená a len som sa mu pozerala do očí s úsmevom a plačom, že sa to po dvadsiatich rokoch opakuje.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa JLo Lover (@jloversjlo)

Všetko sa zopakovalo

Doslova som onemela a on sa ma spýtal: Je to áno? Povedala som, že samozrejme, že je to áno. Usmiala som sa po tvári mi stekali slzy, cítila som sa tak neuveriteľne šťastná a celistvá. Nebolo to nič extravagantné, ale bola to tá najromantickejšia vec, akú som si kedy dokázala predstaviť. Len pokojný sobotný večer, sami doma. Dvaja ľudia, ktorí si sľubujú, že tu budú vždy jeden pre druhého.“

Dodala, že sú proste dvaja veľmi šťastní ľudia, ktorí dostali druhú šancu na pravú lásku. Dvojica svoj vzťah obnovila v roku 2021.

Najnovšie články