Takto dopadlo stretnutie princa Charlesa s Harrym a Meghan. Reakcia, akú nečakal nikto

Hyriaková Kristína

Foto: Profimedia/ TASR AP

Počas príchodu princa Harryho a Meghan Markle do Británie sa na nich upierali oči mnohých ľudí, a to napriek tomu, že sa snažili byť nenápadní a nepútať na seba pozornosť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako uvádza portál People, mnohí ľudia tiež čakali na to, ako dopadne stretnutie princa Charlesa a princa Harryho. Podľa zdrojov sa však zdá, že stretnutie dopadlo lepšie, než by ktokoľvek čakal a princ Charles bol zo stretnutia úprimne dojatý.

Foto: Profimedia

Princ bol nadšení zo svojich vnúčat

„Bola to fantastická návšteva. Princ bol rád, že konečne videl svojho vnuka a prvý raz svoju vnučku. Podľa neho bolo úžasné mať Harryho a Meghan späť v Británii,“ povedal zdroj. Toto bola zároveň prvá cesta Lilibet do Spojeného kráľovstva.

Foto: Instagram (alexilubomirski)

Mnohí ich rozhodnutie obdivujú

„Princ a vojvodkyňa boli nadšení, keď ich videli… Bolo pre nich výnimočné stráviť s deťmi nejaký čas, hlavne kvôli tomu, že ich tak dlho nevideli.“ Lilibet sa zároveň stretla prvý raz aj so svojou babičkou, kráľovnou Alžbetou. Zdroje z paláca tiež potvrdili, že Harry a Meghan sú od kráľovskej rodiny finančne nezávislí a predpokladá sa tiež, že si sami zaplatili cestu do Británie a tiež ďalšie veci.

Foto: TASR/AP

Mnohí tiež obdivujú ich rozhodnutie žiť v zámorí a vytvoriť si nezávislú cestu od podpory kráľovskej rodiny. Podľa všetkého sa zdá, že sa im podarilo byť finančne nezávislí.

Najnovšie články