Svetoznáma herečka prekvapila fanúšikov. Svojim deťom nekupuje na Vianoce darčeky a má na to tento dôvod

Hyriaková Kristína

Foto: Instagram (drewbarrymore)

Svetoznáma herečka Drew Barrymore prezradila, že svojim deťom na Vianoce nedáva darčeky. Dôvod, ktorý uviedla, mnohých ľudí prekvapil.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informuje portál Ladbible, mnohí ľudia v tomto období riešia vianočné darčeky, a to aj známe hviezdy. Niektoré však svojim deťom žiadne darčeky na Vianoce dávať nechcú. Medzi ne patrí aj obľúbená herečka Drew Barrymore.

Svojim deťom nedáva darčeky

Počas rozhovoru pre Entertainment Weekly 47-ročná hviezda prezradila, že svojim dievčatám, 10-ročnej Olive a 8-ročnej Frankie, nekupuje vianočné darčeky. Miesto toho im každý rok dopraje zážitky. „Každé Vianoce ich beriem na výlet, vždy. Nedávam im darčeky, myslím si, že to miesto, fotky a zážitky, si zapamätáme, a to je to, čo im chcem dať,“ povedala.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Drew Barrymore (@drewbarrymore)

„Počas roka dostávajú veľa vecí, takže nie som nejaká divná, prísna alebo chladná mama, ktorá im hovorí, že na Vianoce nič nedostanú. Len mám pocit, že lepší darček je spomienka na celý život,“ povedala.

Snaží sa im dať hranice

Drew má obe deti so svojím bývalým manželom Willom Kopelmanom a nedávno prehovorila, že sa ich snaží nerozmaznávať, a to napriek tomu, že žijú privilegovaný život a nič im nechýba. Taktiež sa im snaží vysvetľovať, že je ich rodičom a nie priateľom. „Môžeš byť priateľský a zároveň vychovávať, nie je to tak, že to musí byť striktné,“ povedala.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Drew Barrymore (@drewbarrymore)

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Zároveň dodala, že podobný problém mala so svojou matkou, preto sa musela naučiť, čo znamená dynamika rodiča a dieťaťa. „Keď som bola dieťa, nemala som hranice. Potom, keď som sa stala rodičom, chcela som im dať toľko lásky, že som sa nakoniec bála ísť aj do hádky. Nechala som veci tak a to bola asi chyba. No snažím sa to napraviť.“

Najnovšie články