Drzosť, ktorá nemá obdoby. Žena si v lietadle prehodila vlasy cez sedadlo, ďalšia reakcia vás prekvapí

Hyriaková Kristína

Foto: unsplash

V posledných dňoch sa vo veľkom rozbehla debata o deťoch, ktoré kričia v lietadle či rôznych ďalších bizarných situáciách, s ktorými sa počas letu stretávate. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Teraz sa však objavil ďalší príbeh, ktorý ukazuje, že drzosť naozaj nemá obdoby. Portál Tyla upozornil ženu, ktorá na TikTok-u zverejnila neohľaduplné dievča, ktoré si v lietadle prehodilo vlasy cez sedadlo tak, že žena za ňou mala jej vlasy aj vo svojej šálke kávy.

@travelerscare A Hairy Situation: Airplane Etiquette 101 Please Do This. A plane passenger captures a fellow traveler draping her long hair over the back of her seat amid a flight from Athens to Amsterdam on Sept. 29, 2022. (Kennedy News/@julie.b.christensen) #travel #fyp #airplaneetiquette #airplane #tips #fyp #travelerscare #hair #travelcare #foryoupage ♬ Oh No – Kreepa

Drzosť, ktorá nemá obdoby

Vo videu si prehodila svoje dlhé vlasy cez operadlo sedadla v lietadle. Nanešťastie pre spolucestujúcu Julie Christensen to znamenalo, že vlasy mala na celom skladacom stolíku, pričom niektoré padali priamo do nápoja. „Priala by som si, aby bolo toto celé zinscenované,“ povedala a zároveň pridala aj popis, že má úžasnú radosť z cestovania.

Video nazbieralo milióny videní

Najnovšie články