Vajíčka na akýkoľvek spôsob sú proste úžasné. Čo sa ale občas stane, je to, že ich môžeme pokaziť. Vajíčko natvrdo nie je ešte celkom dovarené, omeleta je prepečená a praženica suchá. Ak sa chcete vyhnúť týmto problémom, vyskúšajte tento originálny spôsob prípravy omelety.
Ako na to?
Na sporák umiestnite hrniec s vodou a priveďte ju k varu.
Pripravte si ingrediencie. Výber je len a len na vás. Použite všetko, čo máte radi.
Na vyšší pohár alebo nádobu navlečte uzatvárateľný sáčok tak, ako je to na obrázku.
Do sáčku rozbite vajíčka, vytlačte vzduch a sáčok uzavrite.
Sáčok postláčajte, aby sa vajíčka spojili a zmiešali.
Na záver otvorte sáčok a vložte do neho aj ostatné ingrediencie. Všetko v rukách dobre premiešajte, opäť vytlačte vzduch a sáčok uzavrite.
Sáčok umiestnite do hrnca s vriacou vodou. Plameň znížte a omeletu varte približne 13 minút.
Sáčky vyberte, otvorte a omeletu položte na tanier.
Naozaj skvelý trik, vďaka ktorému pripravíte bezchybnú omeletu každý jeden raz. Vyskúšajte a uvidíte. Dobrú chuť.
zdroj: babskeveci.sk (Lucia M.), boredomtherapy.com
Nahlásiť chybu v článku