Cukrárka zverejnila fotografie koláčov pred a po upečení. Výsledok je tak úžasný, že ich je škoda zjesť!

Banana

Každý veľmi dobre vie, že nezáleží len na chuti jedla, ale i na jeho vzhľade. Keďže jedia aj naše oči, snažíme sa doviesť podávané jedlá do dokonalosti. Presne to sa podarilo bloggerke a šikovnej cukrárke Karin Pfeiff-Boschek, ktorá vie svoje klasické koláče ozdobiť tak, že by nám bolo ľúto ich zjesť.

Podaril sa vám niekedy zákusok alebo torta, ktorá bola tak pekná, že vám trhalo srdce ju rozkrájať? Presne takto vyzerajú klasické ovocné koláče z dielne Karin Pfeiff-Boschek, ktorá svoje výtvory zdieľa na instagrame. Nie sme jediní, koho jej pekárske počiny uchvátili. Jej prácu sleduje už vyše 27 000 ľudí a jej „jesenný“ vzhľad sladkých dobrôt neustále chvália. Páči sa vám takáto detailná práca, a vôbec, trúfli by ste si na takéto zdobenie aj vy? Možno vás jej výtvory inšpirujú k pečeniu ešte krajších koláčov. V tom prípade sa s nami o ne neváhajte podeliť.

Karin začínala jednoduchými motívmi a zdobením, ktoré postupne zdokonaľuje. Aj takto vyzerali jej začiatky.

Aj obyčajné jablká môžu premeniť koláč na krásnu záhradu ruží.

Je vidieť, že Karin má záľubu v rôznych formičkách.

Postupne sa na koláčoch objavovali drobnejšie a prepracovanejšie detaily.

Koláč nemusí byť len kruhový.

Jednoduchý nápad, ktorý sa hodí na jesenný koláč s jablkami.

Trošku trpezlivosti a očarujúci výsledok je na svete.

Pečiete podobné chutné a lákavé koláče aj vy? Pokojne nám do komentárov pridajte fotografiu.

zdroj: babskeveci.sk (Jana L)

 

Najnovšie články