Cukrárka zverejnila fotografie koláčov pred a po upečení. Výsledok je tak úžasný, že ich je škoda zjesť!

Banana

Každý veľmi dobre vie, že nezáleží len na chuti jedla, ale i na jeho vzhľade. Keďže jedia aj naše oči, snažíme sa doviesť podávané jedlá do dokonalosti. Presne to sa podarilo bloggerke a šikovnej cukrárke Karin Pfeiff-Boschek, ktorá vie svoje klasické koláče ozdobiť tak, že by nám bolo ľúto ich zjesť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Podaril sa vám niekedy zákusok alebo torta, ktorá bola tak pekná, že vám trhalo srdce ju rozkrájať? Presne takto vyzerajú klasické ovocné koláče z dielne Karin Pfeiff-Boschek, ktorá svoje výtvory zdieľa na instagrame. Nie sme jediní, koho jej pekárske počiny uchvátili. Jej prácu sleduje už vyše 27 000 ľudí a jej „jesenný“ vzhľad sladkých dobrôt neustále chvália. Páči sa vám takáto detailná práca, a vôbec, trúfli by ste si na takéto zdobenie aj vy? Možno vás jej výtvory inšpirujú k pečeniu ešte krajších koláčov. V tom prípade sa s nami o ne neváhajte podeliť.

Karin začínala jednoduchými motívmi a zdobením, ktoré postupne zdokonaľuje. Aj takto vyzerali jej začiatky.

Aj obyčajné jablká môžu premeniť koláč na krásnu záhradu ruží.

Je vidieť, že Karin má záľubu v rôznych formičkách.

Postupne sa na koláčoch objavovali drobnejšie a prepracovanejšie detaily.

Koláč nemusí byť len kruhový.

Jednoduchý nápad, ktorý sa hodí na jesenný koláč s jablkami.

Trošku trpezlivosti a očarujúci výsledok je na svete.

Pečiete podobné chutné a lákavé koláče aj vy? Pokojne nám do komentárov pridajte fotografiu.

zdroj: babskeveci.sk (Jana L)

 

Najnovšie články