Keď zistíte, prečo do koláča po upečení spravila diery, budete skutočne prekvapení

Michal Blaško

Komu by nechutili koláče? Ak ich pečiete viete, že nie je tak ľahké spraviť chutný a hlavne dobre vyzerajúci koláč. Existuje množstvo receptov, avšak s týmto spôsobom, môžete vytvoriť aj z vášho klasického hrnčekového koláča jedinečný dezert, ktorý bude chutiť naozaj každému.

Portál o varení, The Country Cook, prišiel na skutočne geniálny spôsob, ako ozvláštniť váš bežný koláč. V tomto článku si ukážeme recept na tvarohový koláč so sušienkami, šľahačkou a polevou. Poďme na to.

Všetko, čo budete na tento recept potrebovať sú vajcia, olej, šľahačka, puding, mlieko, polevu podľa vášho výberu a sušienky Oreo (samozrejme, že ich môžete nahradiť inými).

The Country Cook
The Country Cook

V tomto recepte bolo na upečenie cesta použitý polotovar, vy si však môžete upiecť jednoduché hrnčekové cesto a pre červený efekt použijete červené potravinárske farbivo. Najdôležitejšou časťou receptu je predierkované cesto, tak, ako vidíte na fotografii.

The Country Cook
The Country Cook

Ďalej premiešate tvaroh s uvareným pudingom a vylejete túto zmes na koláč. Zmes sa dostane aj do spravených dier, čo celý koláč spraví výnimočným.

The Country Cook
The Country Cook

Snažte sa puding na koláč naliať hlavne tak, aby boli všetky diery zaplnené.

The Country Cook
The Country Cook

Rozotrite puding po celom koláči.

The Country Cook
The Country Cook

Koláč vložte do chladničky na hodnku-dve, kým puding nestvrdne.

The Country Cook
The Country Cook

Pokračovanie na druhej strane…

Najnovšie články