Dominika Cibulková zverejnila fotku a mnohí si všimli, že poriadne schudla. Fanúšikom prezradila, ako sa jej to podarilo

Hyriaková Kristína

Foto: Instagram (domicibulkova)

Dominika Cibulková je medzi mnohými ľuďmi na sociálnych sieťach obľúbená. Hoci ju niektorí neváhajú skritizovať za každú maličkosť, bývalá tenistka si z toho ťažkú hlavu nerobí. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Dominika patrí k milovníkom módy a neváha si dať na seba aj odvážne kúsky, na ktoré by si mnohé ženy netrúfli. Jej vkus je určitým spôsobom ovplyvnený Kim Kardashian, no určite nepatrí k ľuďom, ktorí by sa po niekom opakovali. Hoci bývajú jej voľby šiat často kritizované, niekoľkokrát si ju zastali aj módni stylisti či návrhári.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Mnohí si všimli, že schudla

Najnovšie opäť upútala zaujímavým overalom, kedy mnohých ľudí zaujala svojou postavou, pretože je vidieť, že sa jej podarilo výrazne schudnúť. Dokonca svojim fanúšikom prezradila, že schudla asi 15 až 20 kilogramov. Na svojom Instagrame odpovedala na otázky fanúšikov, pričom mnohí sa pýtali práve na jej váhu a na to, ako sa jej podarilo tak schudnúť.

Takto sa jej to podarilo

„Neviem presne na kg, ale cítim to na oblečení – od pôrodu to bude ale určite aj 15 – 20 kg. Bohužiaľ, nie som typ, ktorý chudne sám od seba ani kojením, ani prechádzkami s kočíkom, ale nie je horšia vlastnosť ako sebaľútosť, to maximálne neznášam a opovrhujem ňou,“ odpovedala na otázku. Zároveň tiež dodala, že za tým, ako vyzerá, je jednoducho tvrdá drina.

Jej slabosťou je podľa nej strava a vždy musí mať všetko dopredu pripravené, aby nevymýšľala. Ďalej na sebe neustále pracuje a cvičí. Čiže, pre ňu je najdôležitejší práve pohyb.

Najnovšie články