Rozlúčila sa s fanúšikmi a ukončila svoj život. 30-ročná modelka a redaktorka skočila z mrakodrapu

Hyriaková Kristína

Foto: pixabay.com

Bývalá Miss USA 2019 Cheslie Kryst zomrela vo veku 30 rokov. Siahla si na život, keď skočila z mrakodrapu. Ešte predtým sa na sociálnych sieťach rozlúčila s fanúšikmi. Bola úspešnou aj ako právnička a redaktorka.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako uvádza portál ABC News, informáciu potvrdila jej rodina. „S veľkým smútkom zdieľame smrť našej milovanej Cheslie. Inšpirovala ostatných po celom svete svojou krásou a silou. Starala sa, milovala, smiala sa a žiarila. Cheslie stelesňovala lásku a slúžila druhým… Vieme, že jej vplyv bude pokračovať,“uviedli.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cheslie Kryst, JD, MBA (@chesliekryst)

Problémy s duševným zdravím

Jej telo našli na zemi v nedeľu ráno pred mrakodrapom v New Yorku. Policajti potvrdili samovraždu. Len niekoľko hodín pred incidentom zdieľala svoju fotografiu na Instagrame spolu s popisom: „Nech vám tento deň prinesie odpočinok a mier.“ Po výhre v miss získala tiež titul z práva a aj MBA na Wake Forest University. Pracovala ako právnička, ale tiež ako súčasť šou Extra, kde zvykla spovedať známe osobnosti.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cheslie Kryst, JD, MBA (@chesliekryst)

Cheslie niekoľkokrát hovorila o duševnom zdraví a aj o svojej potrebe rozprávať sa s niekým, kto jej môže pomôcť. „Keď sa nerozprávam s terapeutom, na konci každého dňa sa jednoducho odpojím. Vypnem telefón, neodpovedám na správy, len sedím a pozerám obľúbené filmy,“povedala.

Problémy duševného zdravia by nemal prehliadať nikto z nás. Preto pokiaľ sa stretávate s podobným problémom, neváhajte vyhľadať pomoc.

Najnovšie články