Toto sú tie najhoršie mená v histórii ľudstva. Neuveríte, ktoré sa do zoznamu dostali

Dana Kleinová

Foto: Pexels

Pomenovať bábätko tak, aby sa dalo týmto menom nazývať v každom štádiu jeho života a aby sa z neho jeho spolužiaci nemohli smiať, môže byť náročné. Nie všetci ľudia však takto uvažujú a potom vznikajú naozaj bizarné mená, ktoré v skutočnosti ani menami nie sú.

Portál Familyminded zozbieral tie najhoršie mená, aké v anglicky hovoriacich krajinách kedy použili. A hoci všetci dobre vieme, že Američania dokážu byť neskrotní, keď ide o pomenovanie ich detí, tieto mená sú už naozaj cez čiaru.

Foto: pixabay.com

Keď sa snažíš o spoluprácu

Dobrá reklama je očividne vtedy, keď vás donúti podľa názvu značky pomenovať vaše dieťa. Možno je to tým, že počujete daný názov príliš často, no stále to určite nie je dobrý nápad, prečo by ste tak mali pomenovať vaše dieťa. Teda, ak neočakávate, že vám daná značka z vďačnosti poskytne doživotné zásoby ich tovaru.

Medzi takéto mená, ktoré rodičia reálne dali svojim deťom, patria napríklad Ikea, L’oreal a Tesla.

Foto: pixabay.com

Výdobytky doby

Rovnakým bizárom sú aj mená, ktoré sú spojené s výdobytkami doby. A hoci sa hádam nikto nevolá Wifi alebo Bluetooth, na svete sa našli rodičia, ktorí sa rozhodli pomenovať svoje dieťa podľa obľúbenej streamovacej služby – Netflix.

Podobné zmýšľanie mali aj rodičia, ktorí dieťa pomenovali Hashtag. Našťastie to aspoň rozpísali a nepoužili symbol. Už len ostáva dúfať, že sa ich zvyšné deti nevolajú Pomlčka či Otáznik.

Keď to zapadá, aj keď to nezapadá

Najnovšie články