Tieto obliečky sú hitom jesene a už len pár dní ich máte príležitosť kúpiť v týchto bezkonkurenčných cenách po zľave

Michal Blaško

Minule sme avizovali, že pre vás budeme vyhľadávať zaujímavé akcie a zľavy. Po tipoch na zaujímavé a užitočné vychytávky sme pre vás dnes pripravili prehľad bezkonkurenčných zliav na kreatívne a originálne obliečky. Ešte pár dní tieto vybrané kusy kúpite aj v 40% zľavách.

Okrem zľavy máme pre vás poštovné zdarma pri nákupe nad 40 € a kód AF5, vďaka ktorému si môžete uplatniť ďalšiu 5%  zľavu na celý nákup.

Veselé bavlnené obliečky so sobíkmi potešia každú dušu a navodia pravú vianočnú pohodu. Momentálne sú v 30% zľave a namiesto 27€ za ne zaplatíte len 19€ a vďaka nášmu kupónu získate ako bonus ďalšiu exkluzívnu zľavu na celý nákup 5%.

Pozrieť si výrobok TU.

Tieto obliečky z pohodlnej mäkkej bavlny v decentnej sivo-bielej kombinácii si zaručene zamilujete aj vy. Momentálne ich kúpite za 20,99 €, no s naším zľavovým kupónom AF5 bude ich cena oveľa nižšia.

Pozrieť si výrobok TU.

Ak máte radi eleganciu a dokonalé spracovanie, tieto bavlené obliečky sú pre vás ako stvorené. Momentálne ich kúpite za necelých 30€, no s naším zľavovým kupónom AF5 bude ich cena v porovnaní s konkurenciou bezkonkurenčná.

Pozrieť si výrobok TU.

Tieto hrejivé obliečky s kúzelným severským vzorom vám prinesú krásne sny nielen o zimných nociach a ešte pár dní sú dostupné v zľave až 21% za 26,99€. Taktiež platí staré dobré pravidlo: Pri uplatnení nášho kupónu AF5 získate zľavu na celý nákup 5% a poštovné pri nákupe nad 40 € zdarma.

Pozrieť si výrobok TU.

So zimnou tématikou pokračujeme a máme tu ďalší zaujímavý tip na mikroflanelové obliečky so sobmi. Momentálne ich môžeme kúpiť v zľave až 21% za 26,99€, a to nehovoríme o cene, keď si uplatníte zľavový kód AF5.

Pozrieť si výrobok TU.

Tento nestarnúci motív bodiek v obľúbenej červeno-bielej kombinácii je voľbou, vďaka ktorej nikdy nič nepokazíte a budú trendy aj o 20 rokov. Ak sa vám tieto obliečky zapáčili, máme pre vás dobrú správu. Momentálne ich kúpite vo viac než 20% zľave za príjemných 17,99 € a vďaka nášmu kupónu získate ako bonus ďalšiu exkluzívnu zľavu na celý nákup 5%.

Pozrieť si výrobok TU.

Odbúrajte každodenný stres silou harmonického súladu zelených farieb. Bavlnené obliečky s motívom konopných listov vám spestria celú izbu. Aj tieto obliečky sú momentálne s cenou na dne a kúpite ich za necelých 19 € a to nehovoríme o cene, keď si uplatníte náš zľavový kód.

Pozrieť si výrobok TU.

Ďalšia kombinácia, ktorá bude „in“ aj o 20 rokov. Bodkami a kombináciou čiernej a bielej nepokazíte nič. Cena je taktiež príjemná a to necelých 19€. Keď však využijete náš zľavový kód AF5, bude oveľa nižšia.

Pozrieť si výrobok TU.

Viac inšpirácií nájdete TU.

TIP: Ako uplatniť zľavový kód AF5?

Ak sa náhodou rozhodnete pre nákup v internetovom obchode 4home.sk, nezabudnite si uplatniť zľavový kód AF5, vďaka ktorému získate zľavu na celý nákup až 5%. Zľavu si môžete uplatniť v košíku, kde do okienka „zľavový kód“ napíšete „AF5“ a kliknete na tlačítko „OVERIŤ“.

Podobné tipy na zaujímavé výrobky vám budeme prinášať častejšie a denne pre za vás prejdeme všetky internetové obchody a nájdeme tú najlepšiu cenu. Taktiež vám budeme pravidelne prinášať zľavové kupóny, aby ste pri nákupoch v rôznych internetových obchodoch minuli čo najmenej peňazí.

Najnovšie články