Po kritike ho znovu ukázala. Kim Kardashian zdieľala fotku svojho synčeka a toto si okamžite všimol každý

Lucia Mužlová

Foto: archív TASR

Nezáleží na tom, či máte deti alebo nie. Pohľad na malé bábätko vyčarí úsmev na tvári naozaj každému. Všetky malé detičky sú totiž krásne. Nedávno sme vás informovali o tom, že Kim Kardashian má ďalšie dieťa, ktoré ako už je zvykom, neporodila ona sama, ale nechala si ho vynosiť.

Kauza „perfektná fotka syna“

Svetu ho ukázala len nedávno, taktiež sa na ňu zvrhla vlna kritiky, keď uverejnila fotografiu, na ktorej je bábätko v postieľke podopreté, aby vyzeralo lepšie na fotke. Tú následne okamžite zmazala a tvárila sa, že ju nikdy nepublikovala. Kim Kardashian je síce kontroverzná, no fanúšikovia jej omyl odpustili, keď videli jej synčeka, ako sa krásne usmieva.

Kim Kardashian a Kanye West len nedávno privítali na svete svojho syna Psalma. Na Instagrame zverejnila jeho fotografiu s jednoduchým popisom Psalm Ye. Zatiaľ nie je jasné, či Ye, je jeho stredné meno, v každom prípade je to však prezývka, ktorou často označujú Kanya Westa. Fotografiu zverejnila presne mesiac potom, čo sa malý Psalm narodil náhradnej matke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Dnes už ich synček trochu podrástol a dokonca sa pri pózovaní aj usmial. Táto fotografia sa páči viac ako piatim miliónom ľudí a v komentároch sa samozrejme začala diskusia. Pridali sa aj Kimine sestry, ktoré tiež prispeli komentármi typu, že malý Psalm je veľmi roztomilé bábätko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

PROBLÉMY V TEHOTENSTVE A NÁHRADNÁ MATKA

Pred týždňom tiež zverejnila fotografiu oboch synov vo veľmi milom momente. Kim sa tiež zmienila, že mala veľké problémy otehotnieť a zároveň počas tehotenstva s North a Saint trpela vysokým tlakom. Problémy prišli aj počas pôrodu. Náhradná matka vynosila ich tretie dieťa Chicago a aj malého Psalma. Napriek tomu si to, že jej deti vynosila náhradná matka, pochvaľuje. Podľa jej slov aspoň mohla pokojne stráviť viac času so staršími deťmi a keďže malého nedojčí, dokáže sa naplno venovať všetkým. Aj to bol teda hlavný dôvod, prečo už sama nechcela otehotnieť.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Najnovšie články