Zverejnili zoznam 10 detských mien, ktoré rodičia najviac oľutovali. Mnohí ľudia zostali prekvapení

Hyriaková Kristína

Foto: unsplash

Výber mena pre novorodenca môže byť veľmi náročný a niekedy ani neviete, koľko ľudí nemáte radi, kým nezačnete premýšľať nad menom pre svoje dieťa. Niekedy svoj výber však môžete aj veľmi rýchlo oľutovať.

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Tyla informoval o odborníčke na mená Stephanie Coffield, ktorá na svojom TikToku zdieľala zoznam 10 mien, ktoré neskôr rodičia zmenili. Tento zoznam zahŕňa hlavne zahraničné mená, niektoré však môžete vidieť aj na Slovensku. Zoznam nezahŕňal len úplnú zmenu mena, rodičia často taktiež nesprávne napísali meno svojho dieťaťa.

Foto: unsplash

Nepozreli si, ako sa správne píšu

Najčastejšie menili rodičia z Issac na Isaac, ďalšie bolo Chole na Chloe. Medzi ďalšie mená, ktoré neskôr rodičia svojim deťom menili boli Aidan, Conner, Elliot, Michael, James, Isabella, Sophia a David. Doplnili ich tiež mená ako Sebastian, William, Olivia, Michael, Elijah, Matthew, Connor a Jonathan.

Foto: unsplash

Výber si dobre premyslite

Odborníčka upozornila na to, aby si rodičia nielen dobre rozmysleli, aké meno dajú svojmu dieťaťu, ale aj nezabudli pozrieť, ako sa správne píše. Mnohí ľudia taktiež nechápu, čo je na niektorých menách zlé a prečo by ich chcel niekto meniť. „Olivia, David, Michael? Veď to sú jednoduché a pekné mená,“ napísal jeden z komentujúcich.

Ďalší sú tiež extrémne prekvapení z toho, že niekto naozaj nevie, ako sa správne píše meno, ktoré chce dať svojmu dieťaťu. „To mi chcete povedať, že pri zapisovaní sa zdravotná sestra ani na chvíľu nepozastaví nad tým, čo je tam napísané?“

Čo si o týchto menách myslíte vy?

Najnovšie články