Harry prezradil význam za náhrdelníkom, ktorý mu jeho brat roztrhol. Je za ním niečo veľmi špeciálne

Nikoleta Kottešová

Foto: TASR/AP

Princ Harry diskutoval o svojej knihe Spare v deň jej celosvetového vydania. Hovoril o procese písania, o svojej vojenskej službe v Afganistane, o svojom vzťahu s princom Williamom a ďalších, pričom hostiteľovi ukázal náhrdelník o ktorom povedal, že sa zlomil, keď ho jeho brat v roku 2019 fyzicky napadol.

Článok pokračuje pod videom ↓

„Veľa sa hovorí o fyzickej bitke, ktorú ste mali, keď vás strčil v kuchyni a rozbil misku pre psa, keď ste na ňu spadli,“ povedal moderátor Colbert a odvolal sa na veľmi diskutovanú pasáž zo Spare o hádke, ktorá sa podľa Harryho odohrala medzi bratmi v Harryho bývalom dome, napísal People.

Rozprával o bitke s bratom

„Chytil ma za golier, roztrhol mi náhrdelník a zvalil ma na zem. Dopadol som na misku psa, ktorá mi praskla pod chrbtom, kúsky sa do mňa zarezávali. Chvíľu som tam ležal, omámený, potom som sa postavil na nohy a povedal mu, aby ustúpil,“ napísal Harry v Spare. Colbert ukázal na knihu a spýtal sa: „Píše sa tam, že zlomil tvoj náhrdelník. Ktorý náhrdelník zlomil?“ Harry vytiahol šnúru zastrčenú pod košeľou, a povedal: „Tento, ktorý je teraz opravený,“ a vysvetlil význam troch strieborných príveskoch. „Znamenajú tlkot srdca mojich detí, ktoré mi dala moja žena,“ povedal o sentimentálnych príveskoch.

Foto: profimedia

Najnovšie články