Mala pred sebou celý život. 30-ročná influencerka podľahla rakovine, záber, ktorý zverejnila ako posledný, vás dostane

Hyriaková Kristína

Foto: Instagram (patricia_rite)

Vo veku 30 rokov podľahla rakovine kože známa influencerka, ktorá svoju cestu dokumentovala na sociálnych sieťach. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako napísal portál Daily Mail, Patricii Rite, ktorá sa narodila v Španielsku, diagnostikovali pred štyrmi rokmi rakovinu kože. Odvtedy dokumentovala svoju cestu a počas posledných dvoch mesiacov svojho života zdieľala na TikTok-u a Instagrame veľa povzbudivých, ale aj bolestivých príspevkov. Jej boj sledovali tisíce ľudí. Okrem toho, že ukazovala život s rakovinou, zverejňovala tiež príspevky o móde a make-upe.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Patricia Rite (@patricia_rite)

Posledný príspevok mnohých ľudí dostal

Jej rodina potvrdila, že zomrela 16. apríla tohto roka. „Patricia nás opustila. Jej rodina a príbuzní žiadajú v týchto ťažkých časoch rešpekt a súkromie. Ďakujeme všetkým, ktorí jej počas tohto obdobia poskytli podporu a lásku,“ uviedli vo vyhlásení. Patricia svoj posledný príspevok uverejnila 5. apríla, kedy napísala, že sa dlhšie necítila dobre.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Patricia Rite (@patricia_rite)

„Bola som prijatá do nemocnice, pretože som zvracala a všetko ma bolelo. Bolo mi hrozne, no dnes sa cítim o niečo silnejšia. Od včera som nezvracala, začala som jesť. Už mi je lepšie, tak poďme ďalej, krok po kroku,“ napísala.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Patricia Rite (@patricia_rite)

Krásne odkazy

Fanúšikovia jej pod posledný príspevok písali nádherné odkazy plné podpory a lásky. „Je mi to ľúto, posielam objatie celej rodine,“ napísal jeden. „Nechce sa mi tomu veriť. Život je tak nespravodlivý.“ „Bola si obrovkou inšpiráciou. Kúsok teba ostal v nás všetkých.“ Po tom, ako jej diagnostikovali rakovinu, využila svoje platformy a vplyv na šírenie povedomia a dokumentovanie svojho boja.

Najnovšie články