Keď sa mamička vrátila domov, čakal ju poriadny šok. Svokra sa jej priznala, že dojčila jej dieťa

Dana Kleinová

Foto: Image by Freepik

Žena ostala zhrozená, keď zistila, že sa jej svokra pokúsila dojčiť jej bábätko. Zničila tým všetku dôveru, ktorú v nej mamička mala a rozhodla sa, že jej už nenechá dieťatko na stráženie. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Žena, vystupujúca pod prezývkou Gabby, sa podelila o príhodu, ktorá sa jej stala a na ktorú by najradšej zabudla. Vždy dôverovala svojim svokrovcom, keď šlo o starostlivosť o jej bábätko, no svoju dôveru rýchlo prehodnotila. Jej svokra sa totiž rozhodla upokojiť dieťa vlastným prsníkom. Píše o tom NY POST.

Foto: Image by Freepik

Bežne dieťa strážia

Starí rodičia bábätko bežne strážia, keď si Gabby potrebuje niečo vybaviť, alebo na pár hodín vypadnúť z domu. Preto nemala pocit, že by sa mohlo stať niečo zlé, ak by jej svokra na bábätko pár hodín dohliadla, kým bude preč. Keď však žena prišla domov, zistila, že spravila chybu. Automaticky sa so svokrou začali baviť o tom, aký mali deň a ona jej medzi rečou spomenula, že bábätko odmieta fľašu.

Tento problém sa svokra rozhodla vyriešiť po svojom.

Netušila, ako reagovať

Svokra Gabby povedala, že sa snažila bábätko upokojiť a Gabby bola zhrozená. Žena jej totiž povedala, že dojčila jej dieťa, akoby to bola úplne bežná záležitosť, pritom ani nemá mlieko. Nemohla sa tak pokúsiť dieťa nakŕmiť a svoj prsník vlastne použila ako náhradu detského cumlíka.

Po tom, ako si Gabby vypočula jej vysvetlenie, ostala šokovane sedieť, netušila, ako reagovať. Neskôr z nej vyšiel len nervózny smiech a Gabby čakala na najbližšiu príležitosť, kedy o tom bude môcť povedať manželovi. Tomu to však už vysvetľovala so slzami v očiach.

Foto: Image by Drazen Zigic on Freepik

Už ju nenechá dieťa strážiť

Gabby zakončila svoju spoveď na sociálnej sieti tým, že prezradila, že svokru už nenechá strážiť bábätko. Celý incident považuje za zvrátený a netuší, ako jej niečo také mohlo čo i len napadnúť.

Komentujúci sa s ňou okamžite zhodli a dali jej za pravdu. Čin svokry označili za nevhodný a nechutný a nechápu, ako mohla urobiť niečo také bez súhlasu matky dieťaťa.

Najnovšie články