Nevhodné ohmatávanie zeleniny a kýchanie ako zlepšovák na orgazmus. Toto je 9 najabsurdnejších rád o sexe, ktoré boli kedy zverejnené ženskými časopismi

Banana

Pre niekoho je bavenie sa o sexe s inými tabu, niektorí sa však radi niečomu novému priučia a niekedy na to stačí siahnuť napríklad i po kvalitnom časopise. Ak sú v dámskom alebo pánskom magazíne uvedené rady zameriavajúce sa na sex, vášeň, rozkoš alebo intímne partie, človek by čakal, že ich spísal odborník alebo si dal autor námahu s hľadaním faktov. Nie vždy to však prebieha takto ideálne a zjavne si autori niektorých článkov robia srandu alebo sa im divné rady prisnili v bizarnom sne. Nasledujúce rady vás zaručene pobavia, no k srdcu si ich určite neberte.

Článok pokračuje pod videom ↓
pixabay.com

Ak natrafíte na článok, kde sú spísané rady alebo návody, očakávate, že sa niečo nové naučíte. Nasledujúce tipy sú však perfektnou ukážkou toho, ako sa to nemá robiť. Príklad z týchto rád si neberte, no ich absurdnosť vás určite pobaví.

1) Tesne pred tým, ako u muža dôjde k vyvrcholeniu, mu pod nos nasypte trochu papriky. To pošteklí sliznicu a muž začne kýchať. Kýchanie spôsobuje podobné pocity ako orgazmus, a tým pádom sa jeho eufória ešte znásobí.

pixabay.com

2) Ďalšia rada z Cosmopolitanu je skutočne na nezaplatenie a najmä v stave najväčšej vášne iste oceníte túto vysoko umeleckú a zdĺhavú vsuvku. Odporúča ženám namočiť si bradavky v jedlej farbe a následne ich využívať pečiatky na plátne, ktorým je mužské telo. Po otláčaní bradaviek po celom tele by mala žena farbu zlizovať.

3) O ďalšej rade môžeme všetci dúfať, že bola len nevydareným vtipom. Odporúča totiž jednému z partnerov, aby v skrini pred sexom schoval/a nejakú osobu, no partnerovi o tom nepovedal/a. Nuž, ak sa to dozvie, reakcia by asi stála za to.

pixabay.com

4) Pri ďalšom skvelom tipe sa presúvame do prostredia supermarketu, ale pokojne si poslúžte aj v miestnych potravinách. Podľa tipov istého magazínu by ste mali partnera vziať na malú exkurziu do predajne ovocia a zeleniny a poňať to ako predohru. Spoločne si užijete hmatové stimuly, môžete hladkať alebo stláčať rôzne druhy zeleniny či ovocia a vdychovať ich príjemné vône. Mali by ste spolu konverzovať a debata by mala byť ľahká a zábavná. Nuž, po takejto exkurzii si skôr predstavujeme výbuch smiechu.

5) Nasledujúci tip je pre milovníčky melírov a farbených vlasov. Podľa dámskeho magazínu by ste sa mali s partnerom pobrať do drogérie, vybrať náhodne nejakú farbu na vlasy (ideálne vymývateľnú, prosím). Sexy pocit z farbenia vlasov navzájom a hladenie pokožky hlavy spolu s vlnou adrenalínu, ako to dopadne, je na nezaplatenie. No, tak to teda určite.

pixabay.com

6) Glamour odporúča pohrať sa s partnerovými prstami na nohách. Rozkoš z olizovania a cmúľania jednotlivých prstov má byť väčšia ako si dokážete predstaviť. Pokiaľ však nemáte vyslovene záľubu v chodidlách, asi vám táto predstava nebude spôsobovať blažený úsmev na tvári.

7) Dostávame sa k jednému z najúžasnejších odporúčaní, vďaka ktorému si pokojne zájdete aj k tatérovi. Cosmopolitan totiž odporúča, aby ste si dali jeho meno vytetovať okolo bradaviek (dočasné tetovanie) a v náhodnej chvíli sa pred chlapom predklonili. Keďže nemáte mať podprsenku, túto nádheru si iste všimne. Len teda nevieme, či bude jasať.

pixabay.com

8) Zhasnite svetlo  a navzájom sa kŕmte zmrzlinou. Čím viac zmrzliny vám spadne, tým lepšie pre vás. Môžete ju olizovať z partnerovho tela a užiť si rozkoš. Podľa nás skôr začnete chytať paniku, pretože nová posteľná bielizeň vás stála „majland“ a zvolili ste čokoládovú zmrzlinu.

9) Cosmopolitan tiež odporúča skúsiť nové sexuálne polohy. Na tom by nebolo nič smiešne ani divné. Polohy však nesú názvy iPhone X alebo Ice bucked challenge. Nevieme, čo si pod týmito názvami predstaviť a toto tajomstvo asi necháme radšej neodhalené.

Pozri aj: Počas tehotenstva sa cítila zvláštne, no lekári hovorili, že je všetko v poriadku. Keď uvidela svoju dcéru, ostala v šoku

zdroj: Jana, indy100.com

Najnovšie články