Zabudnite na roztrhané rifle a vzorované tričká. Toto sú najhorúcejšie módne trendy na rok 2019

Gabriela Kinčoková

Každým dňom móda napreduje. Zabudnite na ultra skinny džínsy či vybíjané čižmy. Tento rok budú v móde oveľa lepšie kúsky. Rok 2019 bude plný noviniek, ale taktiež nemôžeme zabudnúť na staršie nadčasové kúsky, ktoré sa vracajú späť do módy. Ak vám zostalo v skrini ešte niečo po vašich mamách, určite to nevyhadzujte, tento rok sa vám to zíde. Základom budú svieže a štýlové outfity, ktoré dodajú sebavedomie každému.

Článok pokračuje pod videom ↓

1. „Mom“ džínsy

„Mom“ džínsy sú džínsy 90-tych rokov, ktoré majú vysoký pás a voľný strih. Počas 90-tych rokov ich nosili ženy, ktoré už boli po pôrode a nepotrebovali vyzerať veľmi atraktívne. Tento strih džínsov prišiel do módy opäť v roku 2017 no neuchytil sa. Rok 2019 mu však bude patriť celý. Ak teda chcete byť v roku 2019 trendy, vymeňte obyčajné džínsy za džínsy s vysokým pásom.

2. Voľné tričká a crop topy

Módny štylisti sú v oblasti crop topov a oversize tričiek veľmi skeptický, no my sme názoru, že na rok 2019 sú tou správnou voľbou. Crop top dokáže krásne zdôrazniť ženský pás. Oversize tričká naopak môžete nosiť ako šaty, ku ktorým pridáte len jednoduché tenisky a máte dokonalý letný outfit.

3. Crossbody kabelka

Rok 2018 patril, či už v dámskych alebo v pánskych šatníkoch, známym „ľadvinkám“. Našťastie rok 2019 bude v oblasti kabeliek otvorený viac a prinesie vám nové verzie známych a obľúbených crossbody kabeliek. Budú omnoho priestrannejšie, pohodlnejšie a kompaktnejšie.

4. Pletené šály

Šál má funkciu aby vás zahrial, no to však neznamená, že nemá vyzerať dobre. Rok 2019 sa bude niesť v znamení veľkých oversize šálov rôznych farieb, vzorov či materiálov. Počas veľkých mínusových teplôt je lepšie zvoliť kvalitnejšie kašmírové šály či šály z prírodnej bavlny. Vydržia tak viac než len jednu sezónu.

5. Látkové čižmy

Pokiaľ máte dlhé a štíhle nohy, varianta vysokých látkových čižiem je pre vás ideál. V roku 2019 môžete experimentovať s farbami a nezabudnite, že čierna je príliš nudná. Pre dámy, ktoré sú nižšie odporúčame čižmy s nízkym a hrubším opätkom tiež v rôznych farbách. Môžete ich kombinovať so šatami, nohavicami či sukňami v každom prípade to bude dokonalá kombinácia.

6. Mokasíny

Rok 2019 bude patriť v oblasti topánok starej dobrej retro klasike. Ak máte v botníku mokasíny, dreváky či espadrilky rozhodne pôjdete po ceste módnych trendov. Nebojte sa ich kombinovať rovnako ako aj s nohavicami tak aj so šatami. Jemným a ženským šatám môžu mokasíny dodať kúsok rebélie a drsnosti. Tiež nezabúdajte kombinovať rôzne materiály a farby. Obchody ponúkajú široký výber známych mokasín.

7. Kovbojské čižmy

Kovbojské čižmy sú kúsok, ktorý sa mnoho žien bojí s čímkoľvek kombinovať. Avšak práve tento prvok môže dodať vašemu outfitu iskru a šmrnc. Môžete si ich skombinovať s džínsami, sukňou alebo šatami. Najlepšie však vyniknú v letnom a jesennom období. Zvoľte k nim kabelku so strapcami alebo koženú bundu a máte dokonalý outfit. Nezabúdajte však, že všetkého veľa škodí.

8. Blúzky s manžetami

View this post on Instagram

Krasne pondeli! #ootd #inspo @oldceline @jacquemus

A post shared by TopFashion (@topfashionmagazine) on

Pred niekoľkými rokmi si veľkú popularitu v móde získali blúzky s veľkými širokými rukávmi. Dnes však už tento trend nie je veľmi populárny, naopak ho nahradili ľahké, jednoduché a elegantné blúzky. Môžete ich skombinovať s manžetami, ktoré budú pôsobiť veľmi sofistikovane a elegantne.

Nezabudnite, že noste len to v čom sa cítite pohodlne. Dôležité je vyjsť z domu s pocitom, že sa cítite krásna a očarujúca. Pokiaľ sa sama tak budete cítiť, verte, že vás tak bude vnímať aj vaše okolie. To všetko dosiahnete len tým, že si oblečiete niečo pohodlné a podľa vlastného vkusu.

Najnovšie články