Jennifer Aniston tvrdí, že počas 10 rokov jedla každý deň rovnaké jedlo. Fanúšikov tým poriadne prekvapila

Hyriaková Kristína

Foto: profimedia

Sú ľudia, ktorí majú radi rovnaké chute a experimentujú len málokedy. Ak však aj patríte medzi nich, viete si predstaviť, že budete jesť počas desiatich rokov každý deň to isté? Pre Jennifer Aniston to zdá sa nie je nič zvláštne.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informuje portál Tyla, Jennifer Aniston jedávala počas nakrúcania Priateľov každý deň rovnaké jedlo. 54-ročná herečka sa okrem populárneho seriálu Priatelia objavila v ďalších úspešných projektoch, ako je napríklad Marley a ja, Skús ma rozosmiať a množstvo ďalších. Väčšina ju má však aj tak zafixovanú ako Rachel Greenovú.

Foto: profimedia

Rovnaké jedlo každý deň

Okrem fenoménu, akým Priatelia bez pochýb boli, vytvorili tiež priateľstvo medzi hercami, ktoré trvá dodnes, predovšetkým medzi Jennifer Aniston, Courteney Cox a Lisou Kudrow. Keďže spolu trávili tak veľa času, zapamätali si aj zvláštne zvyky toho druhého. Práve Courteney Cox v rozhovore prezradila, že Jennifer Aniston obedovala stále ten istý šalát každý deň. Jednoducho našla niečo, čo sa jej páčilo a už pritom zostala.

Foto: profimedia

Čo si dávala do šalátu?

Podľa nej to bol upravený šalát Cobb, ktorý je známy tým, že je populárny medzi hviezdami, ale aj medzi športovcami, keďže sa považuje za jedlo s nízkym obsahom tuku. Šalát Cobb tradične tvorí zelenina, paradajky, kuracie mäso, modrý syr a omáčka vinaigrette. Býva taktiež usporiadaný v radoch. Jennifer Aniston si ho upravovala, dávala si doň morčacie mäso či fazuľu garbanzo.

Vyskúšať ho môžete aj vy

„Keď však jete každý deň ten istý šalát po dobu desať rokov, mal by to byť dobrý šalát, nie?“ povedala Courteney Cox. Za roky, kedy sa Priatelia nenatáčajú, sa táto informácia objavila už niekoľkokrát a mnohí ľudia sa ho snažili znovu vytvoriť. Jennifer prezradila, že si doň dávala šalát, vaječné bielka, kuracie mäso, fazule garbanzo, slaninu a vinaigrette. Niekedy pridal aj syr Pecorino.

Najnovšie články