Je matkou v domácnosti a zamestnáva opatrovateľku pre svoje dieťa. Žena sa stala terčom kritiky

Hyriaková Kristína

Foto: unsplash

Mamička v domácnosti sa stala terčom kritiky po tom, čo si najala opatrovateľku na plný úväzok, aby jej pomáhala s dieťaťom, kým je jej manžel v práci.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informuje portál Tyla, 35-ročná Jen Miller privítala na svete svoju dcéru Liberty pred dvoma rokmi s manželom Grantom, zakladateľom a generálnym riaditeľom softvérového biznisu. Teraz je doma so svojou dcérou, ale spolieha sa na pomoc opatrovateľky. Vďaka nej sa počas dňa môže venovať iným projektom, domácim prácam a starostlivosti o seba.

Pracuje na plný úväzok

Opatrovateľka pre ňu pracuje na plný úväzok, no domov prichádza až o 9.30. Dovtedy sa stará Jen, ktorá vstáva 5.30, aby seba a dcéru Liberty pripravila na deň. Čas trávi cvičením v domácej posilňovni, venčením psa a prípravou raňajok. Potom vybavuje všetky svoje veci.

Foto: Profimedia

Ako trávi čas?

Svojej dcére sa chce venovať naplno a keď tam nie je opatrovateľka, má pocit, že je preťažená a že musí veci odsunúť na vedľajšiu koľaj alebo až na večer. „Vtedy je pre mňa ťažké sa plne sústrediť a venovať sa svojej dcére,“ povedala. Dodala tiež, že svojim materským povinnostiam sa venuje večer, kedy sa s dcérou hrá. O 18.30 je už v posteli.

Najnovšie články