Šou sa ešte len začala a Rachelka je pod paľbou kritiky. Po párovaní zistila, že ju priťahuje niekto iný

Dana Kleinová

Foto: Instagram (rachellkka)

Najprv chcela baliť ženy, potom tvrdila, že našla dokonalého chlapa, a teraz sa jej zas páči iný. Influencerka zobrala hľadanie lásky naozaj vážne.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tretia séria šou Love Island ešte len začala, no Rachel už stihla vyvolať poriadnu drámu. Hneď na začiatku sa zoznámila s charizmatickou blondínkou a neváhala priznať, že sa bojí, že sa jej viac budú páčiť súťažiace a nie súťažiaci. Neskôr došlo na párovanie žien a mužov a Rachel si získala romantika Lua. Avšak počiatočné nadšenie z nej neskôr opadlo a ona zistila, že ju viac priťahuje iný súťažiaci. Ten jej však rýchlo vysvetlil, že to necíti rovnako.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 🔥RACHEL♌️ (@rachellkka)

Páčia sa jej aj ženy

Rachel sa nikdy netajila svojou sexuálnou orientáciou a rozhodla sa vyložiť karty na stôl aj v Love Island. Hneď na úvod priznala obavy z toho, že ju budú viac priťahovať ženy.

Prvá osoba, s ktorou sa Rachel zoznámila, bola blondínka Adriana, ktorá Rachel hneď povedala, že jej to pristane. Tá jej hneď kompliment vrátila a doplnila ho priznaním: „Ja sa inak toho bojím, že mne sa budú viac páčiť baby ako chalani.“ 

Adriana vyzerala z jej slov šokovaná a hneď sa jej spýtala, či už mala niekedy niečo so ženou. „Áno, jasné,“ odpovedala hneď Rachel. Potom dodala, že to pravdepodobne nebude dovolené, na čo jej Adriana povedala, že môže skúsiť zamiešať kartami.

„Možno zamiešam a urobím nejakú drámičku,“ reaguje hneď Rachel.

Foto: Instagram (rachellkka)

Na Luovi sa jej páči jeho znamenie

Párovanie so ženami Rachel zatiaľ nevyšlo. Namiesto toho vytvorila pár s Luom, alias Lacom.

„Najdôležitejšie je, aby mala dobré srdce. To je veľmi podstatné,“ prezradil Lu v upútavke o svojej vysnívanej žene. Ďalšou dôležitou vlastnosťou je podľa neho zmysel pre humor, keďže má rád vtipné ženy.

Lu zároveň vysvetlil, ako by mala jeho perfektná partnerka vyzerať. Jeho opis však Rachel vôbec nespĺňa. Prezradil: „Mám celkom jasný typ. Blondíny, modré oči, bledé, malinké.“ O to prekvapivejšie je, že Lu neskončil s Adrianou alebo Majkou, sexi blondínkami, ktoré by tak u neho ešte mohli mať šancu.

Rachel však bola z toho párovania nadšená. Pred ostatnými dievčatami priznala: „Zatiaľ sme mali len jednu konverzáciu spolu, takže neviem povedať, že viac, ale zatiaľ akože taký prvý dojem tak je že 10 z 10. Ja som strašne spokojná. Ja som si podľa mňa vybrala fakt že dobre.“ 

Vzápätí potom dodáva, že hneď v prvej konverzácii zistila, že Lu je v znamení Škorpióna, zatiaľ čo ona je Lev. „To sú znamenia, ktoré k sebe najviac idú,“ vysvetľuje červenovláska s nadšením.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Toto bolo pre ňu prvýkrát

Najnovšie články