Ako bude vyzerať druhá séria Ruže pre nevestu? Marcela prezradila, že ženích je poriadny kus chlapa

Dana Kleinová

Foto: Instagram (dolniackam) / Instagram (kristofko)

Kasting na novú sériu začal a jedna z krások sa rozhodla prezradiť detaily. Vyzerá to tak, že hoci ona sama už v šou bola a nevyhrala ju – aspoň nie klasickým spôsobom – stále bude jej súčasťou. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako zachytil portál Odzadu, Marcela Dolniaková, ktorá bola jednou z krások prvej série Ruže pre nevestu a ktorá krátko po skončení šou vyhrala neoficiálne Tomášovo srdce, prehovorila o detailoch druhej série tejto obľúbenej šou. Vyzerá to tak, že hoci v nej nebude súťažiť ona sama, stále v nej bude pomáhať – minimálne s kastingom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 💈Priscilla Versluis💈 (@priscill.barber)

Čo môžeme očakávať?

Marcela sa s novinkami obrátila na svojich fanúšikov prostredníctvom sietí. V príbehoch prezradila pikantné informácie, ktoré zatiaľ nezverejnila ani samotná Markíza. Marcela sa netajila tým, že ona už pozná meno ďalšieho ženícha a ani tým, že je z neho poriadne hotová. Podľa jej reakcie to bude poriadny kus chlapa.

Kráska navyše pozná aj ďalšie detaily, napríklad, kde sa bude šou natáčať tentoraz. A hoci nechcela prezradiť veľa, povedala aspoň: „Natáča sa v exotickej krajine tentokrát. Nie v Turecku, ale o akú krajinu ide, vám ja nepoviem. To je prekvapko.“

Sama je zároveň súčasťou pokračovania tejto šou. Odhalila: „Dievčatá, skvelá správa! Práve som sa dozvedela z kastingového, že stále máte možnosť do druhej série Ruže pre nevestu. Tentokrát vám to uľahčím. Stačí napísať mne do directu. Nemusíte vypĺňať žiadne formuláre.“

Na záver dodala, že ona sama môže všetky potenciálne záujemkyne uistiť, že ide o perfektnú skúsenosť, ktorú by si mali v živote vyskúšať. „Množstvo zážitkov, skúseností… Jedno nezabudnuteľné obdobie pre mňa,“ priznala Marcela.

Najnovšie články