Do vajíčka dala pripináčik. Keď zistíte prečo, už nikdy ich nebudete variť inak

Michal Blaško

Každý z nás má asi vlastný spôsob ako obieliť uvarené vajíčko. Väčšinou je to zdĺhavejšie, škrupina sa všade lepí a občas to so sebou prinesie aj trocha nervozity. Niekto vajíčko trasie v nádobe s vodou a iní, ako aj ja, sa trápime so šúpaním. Šéfkuchár a odborník na sushi, Windy´s Sukiyaki, prišiel na skvelý trik.

Článok pokračuje pod videom ↓

Na začiatok potrebujete vajíčka izbovej teploty.

vajicko1
windyssukiyaki.com

Kým vám zovrie voda, pripravte si pripináčik.

vajicko2
windyssukiyaki.com

Do zaoblenej časti vajíčka zapichnite pripináčik.

vajicko3
windyssukiyaki.com

Nebojte sa, nič strašné by sa nemalo stať. Jedine by sa vám to nemuselo podariť na prvýkrát.

vajicko4
windyssukiyaki.com

Pokračovanie na ďalšej strane…

Najnovšie články