Nora Kabrhelová sa vracia na televízne obrazovky vo veľkom štýle. Už čoskoro ju uvidíte v tejto obľúbenej relácii

Dana Kleinová

Foto: Instagram (nora_kabrhelova)

Známa slovenská osobnosť sa zase ukáže na televíznych obrazovkách. Prijala pozvanie do ďalšej relácie TV JOJ a už dnes ju budete môcť vidieť vo veľkom štýle.

Článok pokračuje pod videom ↓

Slovenskú podnikateľku, bývalú političku, či ako píše na svojom instagrame „známu osobu“ Nora Kabrhelovú, predtým Mojsejovú, nikomu netreba predstavovať. Od jej kontroverzného prejavu cez medializované kauzy až k príspevkom o psíkovi Šarike, Nora si získala pozornosť, a tiež veľkú priazeň množstva ľudí. Jej sláva stále nezmizla, hoci sa už nepohybuje v šoubiznise, a to sa potvrdzuje aj tým, že získava pozvania do obľúbených relácií.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Sicily style (@sicilystyle_official)

Na televíznych obrazovkách

Nora sa nedávno objavila hneď počas dvoch týždňov v populárnej kulinárskej šou Bez servítky. Samozrejme, nenechala sa zahanbiť a počas jedného z týchto týždňov navarila výherné menu. Ako písal portál Život, vyhraté peniaze neskôr utratila na doplnky pre jej milovanú sučku Šariku.

Ešte predtým sa však kontroverzná osobnosť objavila v relácii Nákupné maniačky, konkrétne vo VIP týždni v roku 2013, počas ktorého si nedávala vreckovku pred ústa tak, ako je u nej známe. Teraz bude o titul nákupnej maniačky súťažiť znova a už dnes ju uvidíte v premiérovej epizóde nového nákupného týždňa.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Najnovšie články